Sunday, September 23, 2012

Tentang Kita



Assalamualaikum  .


Moshi - moshi  :)
Rindunya ketika setiap masa mengadap blog. Komen entry sana sini. Sekarang, takde masa free sangat. Kalau ada masa free pun, nak rehatkan diri. Hujung minggu boleh lah singgah sana. Alhamdulillah, dah dua minggu hidup di Cyber. Banyak minggu lagi kena bernafas kat situ. Semoga dipermudahkan segalanya. 


InsyaAllah  .


Dah praktikal, rindu pulak nak pergi kelas setiap hari. Hehe Time tak perlu pergi kelas, mula lah mood rajin datang. Bila kena pergi kelas, banyak alasan betul. Macam-macam perangai. Haish. ^__^

(^-^)


Dua minggu kat sini, jadi dua minggu tinggal rumah. Rindu nak teman mama pergi pasar, pastu jadi tukang merasa masakan mama. Eiuwwwww sangat rindu. Demi nak dapatkan pengalaman dekat sini. Terpaksalah berjauhan kejab. Orang lain ramai yang praktikal dekat negeri sendiri, sebab boleh stay kat rumah je. Sekarang baru rasa jeles sikit. Takpela, nasib ada DBK teman kita selalu. 


Dear family, I miss you . Promise :)





xoxo
kiss and big hug

12 comments:

Mr Syamsid said...

haha welcome to cyberjaya . xpe ini nama nye pengalaman , grab this opportunity because you are the lucky one . hehe :)

zila manaf said...

hidup pelukan suasana an rasa berbeza barulah secukup rasa ewah.

boni kacak said...

takpe..anggap tu perjuangan dlam hidup.. berjuang dan terus berjuang. :)

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.
gitu la owk.
kalo dah sibuk ngan praktikal, rindu nak gi kelas.

dang masuk kelas, rindu nak gi praktikal plak nanti.

sedapnyo french fries KFC!.
lamo doh tak make KFC.

missStrikeOne said...

selamat ber-practical ye awk. timba pengalaman banyak2. sy lambat lagi practical.dah habis smua semester baru practical =)

jaakechik said...

sedakk nyo makeyy mekdi! hehe... jaa ore klate jugok. dah foolow sini, and dah letak dlm bloglist kelate jaa...hehehe.... jom exchange!

Nurulee said...

Happy Practical. hehe. Whoa. MacD. mabeles =D

nabByla said...

jadi org cyberjaya la skunk ek ?

good luck utk praktical.. hee..

rajin2 la sggh blog saya t. ;)

Iffah Afeefah said...

erm sedap itu mekdi

Iffah Afeefah said...

erm sedap itu mekdi

Dkna Abza said...

terliur tengok mcd!

Namee Roslan said...

kamu sangat berjiwa family ! :D hehe.every entry kamu menyatakan perasaan rindu kamu kat family :D

Related Posts with Thumbnails