Sunday, September 2, 2012

Sambung Beraya Semula



Assalamualaikum .


Lepas hari raya aritu, 28 hingga 30 Ogos ada final exam untuk shortsem. Alhamdulillah dah berlalu pun. Memang rasa lama benar tak update blog. Laptop pun rosak. Dugaan oh dugaan. Ni pun pinjam laptop orang je. Terima kasih awak .


Tengah seronok dekat rumah, lepas exam balik sambung beraya semula. 10 September dah start internship. Good luck for me. Fighting !


Sebenarnya takut. Sangat takut. Alhamdulillah juga diberi peluang internship dekat Fujitsu. Tak sangka dapat  company tu, terima kasih Allah. Syukur sangat.


Dah intern nanti, tak dapat nak balik rumah dah. Mana ada cuti panjang lagi kan. Sangat sedih disitu. Tu yang balik sambung beraya semula, kalau tak. Bulan satu tahun depan baru nampak muka kat rumah. Lamanya kan. Mestilah rindu rinduan dekat rumah dan family.  Huhu -____-


Selamat datang September !


Tapi, saya takut nak ke 10hb September. *pejam mata*

InsyaAllah saya boleh  :)

Selamat datang junior junior baru dekat UKM. Semoga korang berjaya hendaknya. Saya pun dah nak masuk tahun tiga dah. Cepatkan masa berlalu ^^


xoxo
kiss and big hug

15 comments:

syafiqakarim said...

dan saat komen di sini,



sedang sebok untuk mid sem.
blerghhh

chemija said...

rindu pelangi la^^

syakey said...

tahniah and all the best! intern area klantan jugak lah?? best lahhh :D

Namee Roslan said...

wah nak intern dah !! all the best ! :) hehe. takpe, kalau rindu mama, call n gayut je kat phone. :') selamat hari raya :)

boni kacak said...

gud luck :)

FnF Simple Life said...

salam aidilfitri cik pelangi ;)

yozidahfilputra said...

salam kenal dari
yozidahfilputra.blogspot.com
sitemap
privacy policy
my note's
link exchange
free link

Uncle Jonni said...

selamat hari raya cik pelangi..

Iffah Afeefah said...

wah moga berjaya buat intern

slmt hari raya juga

Cikgu Ma said...

gud luck...insyallah boleh..

**kasut biru!! nak pinjam sat...

Wadi AR said...

pinjam kasut

Atiqah Wadiah said...

jgn takot..sy kan ada :) btw,best of luck utk awk ;)

azalia hjsalleh said...

good luck utk kamu dear =)

IntaNBerliaN said...

jgn takut.. insyaAllah semua ok.. btw, good luck :-)

sal ya said...

masa minggu suaikenal kat ukm, akak lari dgn jayanya. muahaha...

Related Posts with Thumbnails