Sunday, April 1, 2012

Sperma Cinta



Assalamualaikum  >,<


Hujung minggu kembali tiba. Bila hujung minggu baru rajin nak up entry baru. Maknanya tu tak berjimba jimba kemana-mana la tu. Bosan la tu duduk dalam bilik sorang sorang. Nak bercakap dengan katil, nanti orang cakap tak berapa nak betul plak. Hihihi .


Nextweek, hujung minggu dekat rumah. Bertukar kejab peredaran hari cuti. Kalau kat Bangi ni, hujung minggu hari Sabtu Ahad, kat Kelantan sana plak Jumaat Sabtu. Syiok gitu. Hujung minggu kat rumah sesi tolong mama masak masak. Rindu nak masak plak.


Balik ni, dah aim nak try buat homemade pizza. Nampak dekat resepi, senang macam makan kacang. Buat nanti, baru boleh tau senang ke tak. Semangat ni nak buat :)


Sperma Cinta ? Bukan entry nak kupas mengenai 18sx ke apa ni okey kengkawan sekalian. Tapi, dah tu tajuk buku yang buat aku gelak tak henti henti. Lawak gila. Gila pun tak lawak camtu. Aritu, legen press ada buka booth dekat UKM. Aku terjah jela, sempat beli 2 buah buku. 


Bebear pun nak femes jugak. Winkwinkwin :)


Sperma cinta ni serius lawak. Tak caya, try la baca. Harga buku tu RM20. Takde la tebal pun. Kalau tebal, aku pasti memang lagi power kot. Hihi :)


Sapa dah baca buku tu, sila kenyit mata dua kali. Ngeeeee T_____T


Cotton Paradise ada buat promotion sikit. Kain Japannese Cotton RM85 , English Cotton RM80. Tu tak termasuk Postage. Sebab FREE POSTAGE. Promosi ni hanya untuk minggu ni sahaja. Nak tengok kain comel tu, klik SINI. Trimas  -,-



xoxo
kiss and big hug

22 comments:

M Firdaus Mohd said...

dah kenyit mata berulang kali dah ni.,.haha.

untunglah dah jadi business woman..aww. hee..

syakey said...

best eyhh?? kena mencari la ^^

mira maisara said...

lawak ke ? xboleh nak kenyit lagi..haa

♥ p a a n i ♥ said...

aku pun ade bebear ituuuu... mr bean punyeeee hehehehehehehe.

best eh buku tu. xde sinopsis sikit ke? :D

SYARIFF HAIKAL said...

kalau duk smbl mkn pisang goreng n bce buku sperma cinta macam nais je.

syafiqakarim said...

haha baca buku mcm tu,
baru lah lejennnnn.
sep sket :p

Aretikz said...

Dah menang buku ni masa ikut pertandingan menulis cerpen aritu.. cuma belum dapat lagi.. hehe..

saffiya_aleesya @ echa said...

akan usha buku tu..nak tau gak leh tak kenyit mata 2 kali hehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

ingt entry 18sx td.. hehe.. xsuka bace buku so ara tutup mata xmo kenyit2 :D

~eZmALiZa~ said...

wahhh...siap ade promotion jualan lagi taw! hahaha =D

haip, tajuk buku je agak lucu... hahaha =D

Namee Roslan said...

haha, selalu namee baca tajuk entry kamu mesti dapat agak dah tajuk novel. hehe. weeweeet nnti buat review ok :) hehe

lisa said...

ehem tajuknya agak pelik :D

dhiera said...

antara isi kandungan nya ape?

Liza Razak said...

ramai betul blogger review novel dari legen press ni..mesti best novel-novel legen press ni

syahirooAhmad said...

kalau title buku tu dah nampak kelainan, sure isi kandungan dia pon best.. tapi tak semestinya juga kan... :)

Liyana Zahim said...

Nk carilah buku ni~ :)

justin lover said...

buku ni sal ape ye?? bagi sinopsis skit....hehe^^
tulah..saya asal selangor,bila datang blaja kat kelate..selalu ad masalah nak ingat hari ni hari pe...kekeke^^

Fai Shaklee said...

mula2 baca tajuk tu, mmg kepala otak ni dh pikir tu cerita 18sx... hehehe...

Bobo said...

sperma cinta? nama mmg menarik hehe

iedchan said...

hehe tajuk buku yg menganggu pemikiran..hehe
u jual kain cotton kah

BlueiceButterfly said...

~cm menarik jer bku tue

Anonymous said...

serius, sumpah pengakap 3 jari...buku ni mmg lawak giler..dlm ad byk citer pendek yg berlainan.. pasal kisah idop seseorg.. setiap cerita pasti dibantai dengan gelak x terhingga...

Related Posts with Thumbnails