Thursday, April 5, 2012

Sampai Akhir Waktu



Assalamualaikum  >,<


Muka tengah senyum senyum manis. Orang Kelate kata "senyum sokmo"..
Aura nak balik negeri semakin hangat. Dah tak lama. Rindu rinduan itu pasti. Esok baru nak kemas kemas. Doakan aku selamat sampai ke negeri tercinta.


Setelah 7 minggu bertapa dekat kolej, dapat jugak balik untuk cuti midsem ni. Tapi, seminggu je pun. Tak leh nak rilex sangat la kan. Dah la bukak je sem ni, ada midterm subjek Sains Sosial. Dari bab 1 hingga 7 plak tu. Yang paling terbaik, semuanya fakta. Aigooooo! Baca sikit, tidur plak. Bangun balik, baca sikit, tidur lagi. Kih Kih Kih ..




Hari ni pergi hantar DBK pergi snow wash. Mandi snow la arini dia. Suci bersih gitu. Putih melepak, dah hilang daki daki semua. Yeyeah. Bersih je. Dalam pun dah wangi. Kena sembur perfume lagi dengan abang indian tu. Lain kali datang lagi carwash tu, memuaskan hati je kat situ :)


Nak balik kampung, kena lah kereta bersih kan. Baru lah drive pun dalam keadaan selesa. Sampai rumah ni mesti banyak semula sampah. Yela kan, minum air tin, bukan nak lempar dalam tong sampah terus. Mula lah melekat dalam kereta tin tu semua. Haiyoo. Plastik gula gula lagi. 


Nasib tak merokok je. Kalau merokok. Kotak rokok pun ada. Hihi


Tak sabar nak balik. Rindu semua dekat rumah. -,-



Ada stok baru ni. Jom tengok. Dah banyak yang sold out. Kot kot yang berkenan. Singgah SINI. Trimas ^____^



xoxo
kiss and big hug

22 comments:

.eypgonzales. said...

gudluck dan semoga selamat sampai .. :)

aReLaN said...

eh2.saya pon baru je snow wash NCM saya.tapi NCM saya moto jela.hehehe..bestla cuti walaupun seminggu.tupon dah cukup panjang tau

Amirah Jafri said...

heyyy enjoy your holiday! :)

saffiya_aleesya @ echa said...

balik kampung mmg buat kita jadi tak sabar2 kan..yer kete bersih baru selesa tambah2 nak jalan jauh

Uncle Jonni said...

berhati hati di jalanraya...

byk speed trap.... huhu

syakey said...

weeeeee. tak saba nak cuti!!

hehe. slamat bercuti!!

kura said...

yeahh. samalah kita. after midsem, bertubi2 terus test nya. adulaa.

shera haifa said...

selamat bercuti..>.<

Cikgu Ma said...

waaa...ada kete..hhuhu

Liza Razak said...

saya doakan semoga awak selamat sampai ke kg halaman :)

dhiera said...

hati-hati dalam perjalanan ye~

Muhammad Al-Afiq said...

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju...ingatlah org tersayang... =D

lisa said...

7 minggu lama tu sis..rindu tak dekat family? eh b*donye soalan aku ni. haha cepat2 lah balik pastu update belog selaluuu :D

Syazwan Che Deraman said...

jom makan cendol.
kihkihkih.
bowok molek keto tuh!

onie said...

kelik kelate?huyoooooo.....

Bobo said...

jgn lupa study! hehe

MZ said...

manjakan kereta sekali sekala..

azalia hjsalleh said...

bestnya dia.. nk balik kg =))

siti noorhajar binti mohamed saufi said...

salam..hey nice blog! folow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

SYARIFF HAIKAL said...

hoyeh.blk kampung nak jmpa mata air,.ewah..haha..selamat2

ღKekunangpelangiღ said...

Selamat bercuti juga ! :)

Namee Roslan said...

seronoknya dia ye nak balik !! hehe. hv a safe journey sweety :) drive elok2 ok. jangan bawak laju sgt tau...take care :)

Related Posts with Thumbnails