Friday, April 27, 2012

Tuhan Jagakan Dia



Assalamualaikum dan Salam Jumaat  >,<


Hari ni, takde kelas. Sepatutnya ada satu kelas, dah dibatalkan. Apa lagi, masa untuk merehatkan diri. Masa untuk kemaskan bilik. Masa untuk berblog pun ada sikit. Masuk sana sini punya blog. Rindu nak blogwalking setiap masa.  -,-

Tudung bawal dua tone & skaf rambut model untuk kali ni  =)


Tajuk entry cam ter-over je kan. Orang kata, kalau dah jodoh tak kemana. Jodoh tu rahsia Allah. Kita sebagai manusia, hanya mampu merancang. DIA yang akan menentukannya. InsyaAllah, Allah dah menetapkan kita kepada yang sebaiknya untuk kita. 


Phewitttt !


Entry gegatal buat seketika :)


Suka sangat ayat di bawah ni. ^____^


" Sejuta sekalipun orang 'like' di facebook tidak akan menghalalkan 'in a relationship' kalian melainkan setelah direstui Allah dan kedua ibu bapa melalui pernikahan


Nasihat untuk diri sendiri dan tak lupa kepada kawan kawan sekalian  :)



xoxo
kiss and big hug

17 comments:

Lea Isnawi said...

betul tu
hanya akad je yg menghalalkan sesuatu hubungan :)

BlueiceButterfly said...

~sangat setuju dengan kata2 tue..
btw cantik wrna tdung..hehe :)

lisa said...

setuju dengan ayat tu :)

hafiz hafizol said...

jum datin kak pelangi cinta.. Hahaha

kura said...

wahh. statement diaa :0

Camy Alya said...

ehem ehem ^^

ஜ miss klanika ஜ said...

nice words. jodoh itu rahsia Allah :)

dhiera said...

sangat betul!!

azalia hjsalleh said...

suka jugak ayat tuhhhhhhh =))

syafiqakarim said...

restu utama nya.
halal penyelesai segala :)

si ngokngek said...

ewah feelingnya dia..
like yg tak maksud apa-2..restu ibubapa mmg penting

Khuzrin Kamarudin said...

DOa itu paling penting. :D

Namee Roslan said...

saya percaya pada jodoh juga . :) em..saya harap juga jodoh saya seorang lelaki yg suka senyum.hehehehhe :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

suke jugak ayat tu.moga ibu bapa memudahkan anak2 utk bernikah, mencari yg halal adalah dituntut. =)

Atiqah Wadiah said...

jodoh tu rahsia Allah..when the ryte times comes,IAllah kita akan ketemu dgn jodoh kita tu :")

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

jodoh tu rahsia ALLAH,siapa kite tuk tidak mempercayai-Nya.thanks tuk nasihat tu

Anonymous said...

buy soma canadian online pharmacy+soma - soma bras outlet

Related Posts with Thumbnails