Monday, March 15, 2010

mid sem bermula


watchaaaa !!
epi oliday for all student of PSMZA !
yeppi !mesti semua duk bersuka ria kan. . .
aku balek umah ari khamis bersamaan 11mac2010. lepas jerk class BI. teros balek rumah. hik3 bersiap-siap. dalam pukul 2.30petang. aku bertolak ke kb dengan bertemankan si Norly and Aswad. sampai umah dalam kul 7lebih kot. balek jerk umah, nampak nenek, adik pada nenek dan mak saudara ada kat umah. pelik gak. mama tak de cakap pape sal nak buat ape kat rumah an. hee last-last dapat tau, dia orang ada kat rumah sebab nak masak pulut kuning tuk kazen aku yang pregnant tue. katanya nak buat solat hajat. dia pregnant tuk first baby. tak sabar nak tengok si baby comel. hikhik
takdela bosan mana kalau ada event time cuti-cuti nieyh. lau tak,memang bosan lah duk rumah nieyh. kan kan nak buat ape pown tak tau. hehehee
time majlis tu. sempat ag berposing sakan dengan my mom! rindu terubat =)
*
*

saya & pink tidakdapatdipisahkan


kiss and big hug
xoxo

No comments:

Related Posts with Thumbnails