Thursday, March 18, 2010

cuti kali ini yang membosankan


moshi - moshi . . .

cakap pasal cuti, mesti cakap best la. leh enjoy la. macam-macam pendapat kan. tapi kali ini, aku rasa cuti yang membosankan. sebab tak pergi oliday mane-mane. dengan abahnya pergi China kan. jadi nak pergi oliday tak best la tanpa ayahanda yang tersayang kan. jadi lepak di rumah adalah kerjaya ku time cuti kali ini. mana tak bosan nyew... hehehe.. cuti pown dah nak kepenghujung dah. alamak! malasnya nak balik dungun. uwaaaa

walaupon cuti yang membosankan di rumah. not bad dari hari-hari ku kat dungun. yang lagi membosankan dan sometime buat aku tension. huhuhu seb bek ada kawan-kawan lah yang mengurangkan semua tu bila duk dungun. . .

malasnya nak tinggal mama !

tinggal katil kesayanganku

tinggal si bad ku !

tapi sabar jewlakan. dah namanya pelajar.. hukhuk

balik dungun nie, ari ahad tu dah ada test tuk subjek Komunikasi Data. tak banyak mane pown kena baca. sebab just 2 bab. seb baek! tapi aku balik umah. tak baca pown. buku pown tak sentoh! baek punya anak. kuang kuang kuang . . .

aiyo! bila mau potong kaki suar jeans tu. ari sabtu dah mau balek dungun!
hukhuk . . .

semalam abah aku balek dari China. aku, mama , syahmie ngan adeq jempot abah kat airport semalam. sebelum abah sampai, makan aiskrim jeli kat kfc. yummy ! abah sampai pown da lewat. flight last. pukul 11.30 malam. sebelum sampai umah, pg minum kat kedai dulu. abah pekena mee hailam. aku dah naek kenyang walau minum air jew. sebab kat umah dah makan nasi.. hehehe

balik jerk rumah. abah keluarkan apa yang dia sempat beli kat sana. abah beli teh china. huk3 adeq aku yang nom 2 tu kirim psp tak dapat pown. macam lah dia tak kenal si abah kesayangan dia tu cam mana perangainya. tak suka anak-anak leka. tapi tu semua tuk kesenangan anak-anak jugak di masa depan. abah beli t-shirt. ape punya saiz da. aku lak saiz 52. hakhak aku try pown besar gedabak. dah la warna cam orang tua. hik3 leh jadikan baju sejuk la nnty. hehe anyway. thanks abah belikan tuk kakak! he2 mama lak dapat wallet ngan baju sejuk. wallet merah gitu. ngee. . .

semalam pown tetibe jerk mata nieyh tak buleh tutup. biar jam kat handphone dah pukul 5. adoi cmtu lah kalau tak dapat tido. hurmm.. tapi last-last aku tertido jugak. ditemani bantal-bantalku as a dayang-dayang malamku. yang sentiasa menemaniku time aku nak tido. hekhek aku pasti merindui mu wahai si dayang-dayangku! love u !!

disini dulu lah warkah berlagu rindu dariku. . .


xoxo
kiss and big hug:)




4 comments:

mhd faris said...

salam,sya faris student PSMZA sem 1
slamat berkenalan,

owhhhh..balik2 dungun..
hehehe

laskar rainbow said...

salam..hee=)
ouh!
sem 1 ek?
ngeee...

mhd faris said...

yer sem 1,asl?
sem bpe?kos?

laskar rainbow said...

oooo..cm mne leh jmpe blog sy?
sy da sem 6..kos dtk

Related Posts with Thumbnails