Sunday, March 28, 2010

to be the perfect one

tadaaaa!
curi masa time tuk mandi duk ngadap benda alah nie. hik3 bosan weh! heee.. ape nak cakap nie ek? hurmmm. haaaa!! to be the perfect one? tak mungkin. sebab semua manusia tak perfect. ada jer something wrong somewhere. tak de yang 100% perfect! sape perasan dia perfect tu memang hilang akal kot. perasan lebih! kuang3
malasnya nak study. adoi. buku oh buku. kenapa engkau buku. macam mana aku tak buku. semua kena baca.hahaha.. bongek jerk rasa. esok ada test. cam mana nie. buku tak pegang-pegang. tapi laptop dipegang plak. lau abah tau aku cam nie. mesti kena dengar ceramah free lak nie. takpe aku sekurang-kurangnya aku study jugak jab lagi. biar last minute pown. asal study. kan3 rindu mama lah. apa mama buat time-time cam nie ek. mesti baru nak solat maghrib. tadi mesti terlentok atas sofa depan tv. huhu rindu sangat-sangat. hanya Allah jerk tau dalam hati ni sangat merindui mu wahai buah hatiku mama. hehehee mama beli tak nie apa yang kakak suh beli kat kl tu. huhu harap-harap beli. hehehe. sayang mama! xoxo~

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails