Wednesday, March 24, 2010

kembali bergabung !

Assalamualaikum ...
amende lak post kali nie merepek kn. hikhik title of the post "kembali bergabung"..? semua nie tak dew kena mengena antara hidup dan mati. semua ini hanyalah rekaan semata-mata, sehidung-hidung, semulut-mulut, setelinga-telinga & sekaki-kaki ...
ahahahahaha...
sengal !
kembali semula ke dungun. oh dungun. bosan! huh! anyway, aku sampai dungun aritu an. ari jumaat. bukan sabtu. jumaat lepas solat maghrib aku bertolak. hurmm.. rasa tak puas ag tuk aku bercuti. hukhuk windu rumah lagi. mama! tak nak balik dungun lagi. tak nak. tak nak.. tolong lah mama .. akan ku gagahinya. oh yeah !!
arini tetibe teringat dekat si blog nie. jadi aku luangkan masaku tuk blog. dah la esok ada quiz math. minggu nieh memang tension & stress menusuk hati. huwaaaa... penat da otak. sebelum cuti da penuh dengan test. lepas cuti pon sama. sengsara tol hari bila ada test ke quiz ke. bila la leh rehat nie. hehehe.. biar baru jerk lepas cuti-cuti. adoy laskar. laskar-laskar. hehe
sebenarnya hari ahad lepas cuti ada test tuk komunikasi data. aku tak study pown. tengok-tengok Puan tak datang sebab MC. jadi test tak jadilah. oh yeah. oh yeah. pastu minggu nie start dengan presentation mini projek tuk subjek diagnosis dan selenggaraan sistem komputer. kita orang lak kene present yang ke 9. hakhak minggu nie memang penat ar. dengan sibuk pasal UBK la. adoi. penat dan tension tol sal UBK. last-last semuanya selesai jugak. alhamdulillah. syukur ... sepatutnya test komunikasi data patutnya hari ni lah. tapi ditunda lagi.haha. aku pown tak study lagi.hu3 kelmarin seharian pergi kuantan.. hehee esok quiz math lak. sat-sat ag aku study r. mood study tak dew plak. bosan tol lah. bila la nak akhiri semua nie....... next week pown penuh dengan test. fuhhhhhhhhhhhhh!!

sabar jewla. dah namanya pelajar kan. hurrrmmm.. next week test komunikasi data (ari ahad), quiz sistem komunikasi ( ari ahad) dan test ic design (ari isnin). semuanya kena membaca. semuanya FAKTA ! bukan AUTA ! hahaha... penuh sudah memory dalam ram otak ku. hehee
arini rasa rindu plak pada mama. rindu masakan mama. sedapnya lau dapat makan masakan mama. dah la rindu si dayang-dayang kat rumah. i miss u so much! nak peluk cium tol si dayang-dayangku. u r my heart ! emmmuaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!


oke lah. nak out dulu
tata titi tutu
pyepye . .

xoxo
kiss and big hug;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails