Saturday, February 27, 2010

trip to KUANTAN ~

Assalamualaikum & moshi-moshi . . .

kuantan menjadi destinasi kami plak bila plan nak pg KL / Kelantan dibatalkan !!
hahaha . . . ada jerk plan tergempar lau plan A terbatas.
sengal tol lah kita orang.
26 Februari 2010 kami pg kuantan lg.

tak abes-abes ngan kuantan. dah naek bosan pown. . . pg kuantan nieyh pown sebab nak beli pasal barang projek.. banyak gak duit abes tuk komponen tu. tak kisah mane pown asalkan bukan tuk benda-benda mengarut. hu3
kita orang bertolak lam kol 10 pg kot dari dungun nieyh. sampai-sampai ktn, teros pg kedai kat umah firdaus. bwek! haha . . . kacao dia tido. padam muka. bwek ! ;p
last-last kena pg kompleks teruntum gak. duk sane sampai kol 2 lebih kot. lama tol sembang-sembang. aku siap mntak uncle kasi angpau. ahak3 dia kasi tuk kami bertiga.
kami pergi ktn bukan berlima
bukan berempat TAPI
bertiga.
ahak3
wanie , yaya , aina
pagi tue kita orang breakfast ngan sandwich! yummy . . .

lepas selesaikan sal komponen tu, kita orang terus pg ecm. betapa bosannya pg sane. sebab dah tak de idea nak pg mane. huhuhu..
last-last beli tiket wayang tuk movie "Niyang Rapik"..
movie hantu. best !! liyana jasmay the best ~
abes movie dalam kul 6 lebih kot. jalan-jalan sampai bosan kt ecm.

sambil aku makan chicken nuggets yang dibeli kfc.
dengan tak selesanya badan ku time tuh, asyik batuk. seb baek selsema tak berapa teruk time tuh. lau teruk sumpah trip hari tu menyeksaku penuh kepahitan! ha3
time tengok wayang. aku bukan bertiga. tapi berempat. jeng jeng jeng . . .
megamall lak menjadi destinasi pilihan kami plak kelmarin. hakhakdah naek bosan tengok mega. aku sempat ag shopping beli sehelai baju toms girl. wah!
sale! sale! sale!
kaler pink! heee . .
.dah naek penat pown kaki kita orang asyik
berjalan-jalan menghabiskan wang

hahaha . . .

tak sedar diri tol. hahaha

sebelom pergi makan. kita orang sempat singgah kat ekspo dekat ngan terminal tue.
saje jalan-jalan.. window shopping !;)
kita orang pergi makan kat restoran H.Lidah . . .
not bad gak la masakan dia. yang penting kuew teow pilihan aku tak pedas.

tapi banyak ayam . best !! hehehe . . .
memang mengikut citarasa aku. cheh ! hahaha
kuew teow dan air teh ais limau. fuh! ;)
kenyang tapi tak abes. tak selera oden.

lama betul nak buat keputusankeputusan nak balek terus ke dungun atau sebaliknya
disebabkan aku kureng sihat
semua duk risaubutaku tak kisah. aku oke jerk. heheheee
thanks pada orang belanja kita orang makan semalam.
hehehehe . . .dalam dekat kul 12 kita orang bertolak balek ke Dungun
dalam kul 1.20 pagi kita orang dah sampai depan umah. . .
balek-balek, terus mandi. dan melayari lappy kot. windu lappy kan.
pastu tido lah. . .


bestfriendsforever

xoxo
kiss and big hugg;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails