Saturday, February 20, 2010

hang out yg HAMPEH

Assalamualaikum ...


Hurmmm, firstly good mowning for all ! fuh! arini terbangun awal plak an. jadi apew lagi. aku usaha kan jugak tuk "update" blog ku yg ku dah 2 3 ari xjejak. ngee =) miss u blog ! adoi ! bila fikir sal perempuan tu, hati ku tak tenang. Hish! menyampahnya kenapa ada manusia cam tu??
semoga aku sentiasa bersabar menghadapi dugaan Tuhan yang dah ditakdirkan untukku. baru beberapa ari kat Dungun nie, tapi aku rasa cam dah lama. ari Khamis 18 Februari 2010 aku spent time kat Kuala Terengganu. kita orang punya class Sistem Komunikasi & BI cancel. jadi kita orang mula bertolak g KT dalam pukul 12 lebih...


Kat sane, dak-dak nie sibuk nak mencari-cari tudung indon. hish! lama betol dia orang pilih memilih. siap pergi "syurga tudung" katakan... hehehe... first time g syurga tudung tu. tak dewlah besar sangat. aku ingat besar la jugak. hikhik lepas g syurga tudung. kita orang pergi Mydin Mall. Fuh ramai orang gak kat sana. =)*
*
*
*
peace ! ( bak kata yaya) hehehe..
time makan sizzling~ ;) yummy

Kita orang ada snap picture kat sana. Tapi hang out kali nie cam hampeh jerk. cam tak meriah cam biasa. ag pown si norly pown takde. Hukhuk.. Kt Mydin Mall bukan maen lagi dak-dak nie borong air mineral cactus. fuh! semua sekali dalam 5 kotak jugak. hehe... lepas jalan-jalan kt Mydin Mall tue, kita orang mam sizzling kat sana. aku nyew hidangan sizzling + air mango ;) air mango yang tawar. kihkih lepas sesi makan, tak tahu dah nak pg lepak kat mane plak. tak de idea.

huishhh !
confius !!

last-last kita orang pergi dataran Shahbandar. kat situ ada ekspo. dah la baru sampai, azan Maghrib baru berkumandang. bagosnyew anak dara time-time cam tu duk merayau. hantu syaitan lah yang banyak merayau-rayau time tu. hakhak lepas jerk azan, kita orang round-round kat sana. cam da bosan dah kat ekspo. cam barang-barang yang sama. seb bek tak la berapa bosan duk teman dak-dak nie nak shopping tudung indon.
last-last tak beli pown. kuang3 lawak la korang nieyh. hehehee...




bosan punya bosan.
kita orang pergi minum air buah dekat Seberang Takir plak. air dia best sangat ! dah la murah. xdewla mahal mane pown gelas sederhana besar ;) aku minom air epal. yummy. best sangat! rasa nak minum lagi larh. hehehe.. lepas lepak-lepak kat sana. terus balek umah. ngee.. balek pown sampai dekat pukul 11 malam. mandi-mandi pastu terbongkang atas tilam. hahaha.. semua kepenatan ! ;)


loving you rainbow !


xoxo
kiss and big hug ;)

2 comments:

:: Tcher Putri Ifa :: said...

wahhhh!!!
rindu KT!!!!
dah lame tak pegi....huhuhu~~
miss all of my frens there!!!

laskar rainbow said...

hehehe;)
pu3 ada kawan ek kt ganu...

Related Posts with Thumbnails