Saturday, February 13, 2010

kepedihan menanggung perit

Assalamualaikum...

fuh! title untuk post nie pown cam jiwang kot. ahaks no komen lah yew
anywy, aku nak cakap skit kat sini tentang dalam minggu lepas yang aku banyak
menanggung derita a.k.a " sakit hatiey "
mungkin ini semua dugaan dalam setiap kehidupan. right??
memang ini suatu yang aku tidak duga
suatu kenangan yang membuatkan aku lebih tabah dan lebih cekal
aku jadi lemah untuk mengharunginya disebabkan aku tidak percaya dengan apa yang aku alami. disini aku ingin luahkan sedikit luahan hati yang merana kerana itu. memang perit !!!
dalam persahabatan, yang penting adalah "keikhlasan"....
mungkin semua orang tidak mengerti cam mana itu keikhlasan yang patut kita create time bersahabat ni. aku nie kan. bila dah benci atau dah tak suke orang tu disebabkan perangai dia yang menyampahkan aku. aku memang anti ah. sebab selama nie aku layan baek, dia layan aku jauh dari sasaran aku, dia terimalah padahnya!!
hope dia sedar lah dengan kesalahan dia tu! oh perempuan !!
hahahahaha... stop pasal perempuan yang kureng !
opsss! terlebih suda !


minggu lepas, siap ada test lagi. test subjek diagnosis dan selenggaraan komputer yang diajar oleh En Nasran. Test tu ari Selasa. Boleh tahan soalan dia. aku group first yang exam, sekali dengan yaya dan aina. minggu lepas asyik pikir sal projek jerk. nyampah tol. bila lah nak abes pikir sal projek tu. im still waiting...



xoxo
kiss and big hug ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails