Monday, February 1, 2010

terjah MESRAMALL

Assalamualaikum
rase bosan plak duk umah time class banyak cancel
hurmm.. dah bosan asyek tido, jadi aku coretkan sedikit warkahku di blog nie
anywy, kita orang pergi mesra mall
ari sabtu malam
30 januari 2010
memang dah lama tak terjah mesra mall nie
jadi kita orang pergi sane jab, ag pown malam tu membosankan kami
kami pergi berlima
one ni , norly , aina , leeya & tikah
sampai jerk sana, lupe plak pasal pesta komputer
bukan banyak mane pown cam pc fair
jadi malas lah nak usha-usha
tapi ramai jugak orang datang, nak cari parking pown susah woo..
kuar jerk dari kereta, fuh ! semua posing sakan
dah lama jugak la tak snap pic sama-sama kan
jadi kami gamitkan sedikit memory dengan cebisan gambar untuk dikenang nanty
ternyata memory itu lebih bermakna ketika kita semua berjauhan
kita orang ape lagi
dah lama tak makan "donut big apple"
semua makan sorang satu jerk
beznyew !
sempat ag snap pic kt situ
hehehee
antara pic-pic yang sempat kita orang abadikan bersama..
*
*
*
*
*


credit for me (;
cian orang laen tak nampak plak. kui3




berposing sakan semua
*
*
*
*
semua memilih peveret donut
loc : big apple


gumbiranya mam donut & air oren ;)

*
*
*
*
*
*
*
*
(:





xoxo
kiss and big hugg;)


No comments:

Related Posts with Thumbnails