Thursday, February 4, 2010

cerita ku


Assalamualaikum
sesungguhnya minggu nie memang hepy sekali. ape yang tak hepi nyew, class banyak cancel. suke nyew dalam hati. kih3 dalam sehari tu, ade yang hanya ada satu class saje. mane tak hepi. ahak3 dengan masuknye duit JPA, membuatkan diriku makin tak tentu arah. bukannyew tak tentu arah ape, cuma dah ada duit. best berbelanja. tak payah pikir sal nak total-total lao makan ke ape. sebab malas nak mintak ngan parents. kalau boleh nak jimat cermat. kan amalan mulia tue. ala, ag pown duit biasiswa tu, sem nie banyak kne save r. sebab last nnty, kita orang nak g oliday kt Melaka. Beznyew, xsabar nyew rase di hati. hik3


Sudah nak dekat 1 bulan lebih aku nie hidup tanpa cinta. chewah! ha3 selama nie ada jerk cinta cintun dalam kehidupan seharian. namun sekarang aku nak hidup single. single is better. right.
biarkan hati ku terubat dengan kenangan-kenangan jerk. hahaha...


agh! malas da nak pikir pasal love is cinta nie. biarkan ia berlalu tanpa derita. last week, memang bz jugak la kita orang. hurmm dengan class yang padat cam sardin. aku punye jadual makan pown dah berselerak. ade hari yang aku tak makan. ag pown selera makan aku dah berkurangan sekarang. hurmm. ikut suka ati perot lah. nanty yang saket perotku jua. hahaha..



last week pown memang bz sal upu. pening da kita orang asyk nak siapkan pengesahan tuk send kt all of universty yang kita orang pilih contohnya Utem, Uitm, UKM dan seumpamanya dengan nya. Kos yang kita orang pilih pown bukannya semua berasaskan diploma yang kita orang ada sekarang. disebabkan tak semua Universty ada kos kita orang. memang pening r nak pikirkan pasal U nie. last-last dapat gak la kita orang poskan benda alah semua tu pada hari yang tenang. alhamdulillah. syukur ke Ilahi =)


xoxo
kiss and big hugg :)

No comments:

Related Posts with Thumbnails