Monday, February 4, 2013

Alhamdulillah Februari




Assalamualaikum. Moshi moshi semua :')


Dah 4 Februari baru nak update blog. Memang la tengah seronok cuti semester, sambil goyang kaki bawah kipas. Ohhhh syiok sungguh! Tu yang berat badan dah naik. Bahagia katakan, makanan cukup lengkap. Takde makanan, pungpangpungpang kat dapur. Tu yang perut asyik diisi. Heeeee.. (^__^)

Asal suka ambil gambar ni? -__-

Sekarang ni suka suki je ambil gambar camni.

Dah tak suka ambil gambar syok sendiri depan camera. Haha :)

Bila sayang nak beli dslr ni ? :') *kenyit kenyit mata


Lagi pun jadi tukang masak kat rumah, lepas tu jadi tukang makan jugak. Mana tak temtem. Pasrah jela. Tunggu balik kolej plak kita kurangkan makan. Nomnomnom :-)


Rasa macam kejab je cuti ni berlalu, dah masuk second week kat rumah dah. Ada 1 week to go. Lepas tu dah kena balik kolej dan mulakan hari-hari sebagai mahasiswi tahun 3 semester 2, insyaAllah semester akhir. Lepas tu, bulan 6 dah habis belajar, jika dikurniakan rezeki, bulan 9 boleh konvo. Amin :')


Semoga semester akhir berjalan dengan lancar. Mesti busy dekat final year project lagi kan. Hurmmmmm masih blur, tiada idea untuk itu. -________-


Sekarang ni, dalam seminggu dapat la jugak khabar berita. Rasanya setiap malam dia ada contact. Alhamdulillah, hilang rindu sikit. Moga baik-baik je dia di sana. Balik ni datang jumpa mama abah okey. Heeeee :')

ily 

Rasa blur nak taip apa weh! Lama sangat tak blogwalking, ni nak start slow-slow semula. Ermmm, alhamdulillah dah februari 2013. Kiranya sebulan dia dah kat sana, dah sebulan saya cuba bersabar dan tenang. Yeayyy moga lebih tabah.


Kat sidebar blog kita, kita letak yang instagram punya. Heeee Kita masih baru dalam dunia instagram. Mana yang dah follow, thanks awak. Yang mana tak nak follow, takpe. Kita tak paksa :))


xoxo
kiss and big hug

25 comments:

Sufinah Yussof (SY) said...

wow~ merah nya cili. mengoda taw.

Innanie | Ariffin said...

dah ada ciri-ciri isteri solehah tu!

fifie said...

Semua gambar awak ambil cantik, memang kreatif lah. huhu.

Btw fie nak panggil awak apa ye? Nie dah lama kenal still tak tahu nama awak. hehe

Waney Zainuddin said...

best nyer rajin masak :)
Kisah Ibu Pencen Muda

J.Syazwana said...

untung lah duduk rumah makan je. best gileeeeeee.

hahahaha!

arina farhan said...

http://katirabiru.blogspot.com/

saya pun suka makan and masak. puas hati heheee, jangan lupa blogwalking ya !

najihah sahami said...

Ececece..siapa dia?hehehe.

Kite da folo instagram awak. So,sama-sama.hehe

gdsbnga said...

kite tak reti masakkk lagiii tak boleh kawin lagi . hikhik

nik ros said...

makan jea selagi boleh makan..hehehe

Miss Xyz said...

Final Year eh? all the best ^^

Anis Athia said...

Good luck untuk final sem.. Hamboi2 rindu nye awak dekat orang tu.. Dah grad nanti terus kahwin lah yek? Hehehe

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

merahitujambu said...

cantik warna2 sayur ALLAH cipta..bila gabung nampak berseni betul

Khairul Zamri said...

untunglah dpat pakai domain dot my :p

Allya Syahirah Riff said...

nak final year dah?? jelosnyaa. hehe. all the best eh. :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Namee Roslan said...

cepatnya dah bulan 2 kan !! :D

Akhelaken said...

ni mesti nk msk tomyam kan?

Anonymous said...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning
this write-up and the rest of the website is extremely good.



my homepage :: buy a car with bad credit
Here is my site ... buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

I constantly spent my half an hour to read this website's articles every day along with a cup of coffee.

My blog how to buy a car
Feel free to surf my web site - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

[url=http://alternatefuel.ru/#spqzo]click[/url] - here , http://alternatefuel.ru/#hawsv click

Anonymous said...

These are in fact fantastic ideas in regarding
blogging. You have touched some pleasant points here.
Any way keep up wrinting.

Check out my blog; how to buy a car with bad credit
Look into my blog post ... buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

cik nana said...

chaiyokk dah nak habis dah tu. sikit je lagi. gud luck !

Hasheenabeevi Mohamed Attaullah said...

"Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan"

http://hasheenabeevi.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails