Wednesday, February 20, 2013

Tahun Akhir. Semester Akhir



Assalamualaikum . . .

Selalunya update entry, mesti nak senyum manis manis la, riang ria raya la, macam-macam. Ni masam mencuka je muka ni, tak nak senyum lah hari ni. Simpan senyuman untuk esok plak. Baru balik UKM, dah moody bagai, lepas tu 'homesick' pulak. Macam macam lah kau ni syazwani. Ohh tetiba publish nama sendiri. Ada juga yang tertanya tanya nak panggil apa kan, asyik gelarkan diri 'pelangi' je kan. 'Pelangi' la sangat. 



Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah :)



Dah masuk ke tahun akhir dan semester akhir. InsyaAllah semester akhir. Semoga dipermudahkan segalanya. Walau semester ni ada 4 subjek dan final year project (fyp), rasa cam berat jugak. Bukan senang nak senang. Ya Allah, tenangkan dan tabahkan hati hamba mu menjalani hari hari dengan sebaiknya. InsyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar.


*google

Dah semester akhir, kena tumpu perhatian lebih sikit, tak boleh nak main-main dah. Fokus fokus! Kasi cuci ini semester, buat terbaik. InsyaAllah  :')


Terima kasih juga pada keluarga yang sentiasa support. Mama sentiasa pesan macam-macam, terima kasih mama nasihat mama semua tu. I love you so much ! InsyaAllah, kakak akan buktikan pada mama yang kakak boleh :-)


*google

Tak sampai seminggu pun lagi berpisah dengan mama, dah rasa rhinduuuuuu, dan seharusnya homesick itu wajib. Kota Bharu dengan Bangi takde lah jauh sampai beribu ribu kilometer, tapi hanya dalam 400 lebih kilometer, tapi saya rhinduuuuu jugak. Tiada tempat yang lebih baik dan lebih gembirakan saya, selain rumah sendiri dan bersama keluarga tersayang. Rhinduuuuu, sila pergi jauh jauh :)


Dah letak gambar mama dekat meja study dan gambar family dekat board, moga kurang rasa homesick tu. Doa dan nasihat daripada mama, tetap terpahat di hati kakak . I can do it for this semester, fightingggg!


Aja - aja fighting .  *nak jugak kekorean tu.


Ok babai. Selamat menjalani sem baru pada mahasiswa mahasiswi degree. Good luck !


xoxo
kiss and big hug

9 comments:

Innanie | Ariffin said...

Semoga cik wanie comel kita ni berjaya dunia akhirat. moga dipermudah semua urusan. cepat dapat keje, dapat jodoh *eh dah jumpa kan* dan cepat jadi isteri. amin!

Cinta hazanis said...

good luck awak. do the best. hargailah diwaktu semester akhir. nanti dah habis teringat nk belajar balik. hehe

asHa Zain said...

gud luck..!kita sama..taun akhir smester akhir jugak..! (:

Iffah Afeefah said...

cpt2 abis blaja

kite ley geng ehh

cha said...

Semoga dipermudahkan semua urusan. Jgn homesick sangat tau hee

nini said...

syoknya dah nak abis.....gud luck okeyh

lieyalatif said...

All the best dan gud luck dear!!

Awak mesti boleh punye!!!

cik nana said...

sem akhir memang agak 'sakit' tapi nanti bila dah habis belajar teringat2 zaman belajar, rinduuu..

zaty said...

Sem akhir dahhh..Goodluck ! :)

Related Posts with Thumbnails