Saturday, March 12, 2011

air mata free .

Assalamualaikum ....


selamat hari sabtu ye kalian makhluk alam maya . . . malas nak layan perasaan sangat kot.. membazirkan masa kan.. tapi macam tak boleh nak cover macho kot bab feeling ni.. siot betul jer rasa hari ini...

hurmmm.. tadi pergi kolej sebelah.. sambil layan perasaan.. amik angin pepagi kan.. otak melayang.. jalan tak pandang kat jalan.. nasib baik tak jatuh tadi.. punyalah tersepak batu tadi.. memang sedih tol bila pikirin tadi...

takpelah.. kalau jatuh kan best.. boleh menangis terus.. jadikan alasan luka sebab jatuh.. tu yang nangis kan.. tak malu tul.. macam kanak-kanak tak dapat lolipop jer..... dah la ni macam nak demam.. lagi pun kelmarin seharian kena hujan.. rindu mama ...... :(

korang korang.. first time kot arini.. makan sambil menitis airmata.. nasib baik airmata tak jadi kuah pada nasi tadi.. kalau tak mesti tak best kan... kan kan kan...

biasalah kan.. perempuan ni memang mudah tersentuh dan cepat menitiskan airmata.. tapi menangis dalam hati lagi pedih dari menangis luaran...

semoga warna pelangi akan muncul.. sekarang dalam warna kelabu lagi..

video

tu haaa.. video melly.. lagu kembalikan senyumku... layan....


xoxo
kiss and big hug

9 comments:

Shazwan said...

ish3~ camtu plak

najihah sahami said...

ish3..ciannya..xcukup kuah ea..t mish pos tomyam yg umi buat ea..sian2..hahaha

REDMINIBEE said...

alalalala..rindu mama yea..;D
sian die..=(

anyway,feel free to join REDMINIBEE CONTEST yea..;D
kasi ceria sket.!

D.Durahman said...

Aduhh... lagunya tu bikin perasaan ku buyar... hempsss

Aku baru nyadar ini blogger malay hikhik

laskar pelangi said...

@shazwan : Heeee~ camtulahhh=D

laskar pelangi said...

@najihah sahami : u selalu kejam ngan i...huwaaaaa

laskar pelangi said...

@redminibee : a'a rindu mama..
uhuk uhukk~

laskar pelangi said...

@d.durahman : aigooooo! thankx melawat

| cik azeya | said...

best ae lagu ni? kalau best nak download. tak boleh nak dengar, sebab video loading lambat. hee :)

Related Posts with Thumbnails