Friday, March 11, 2011

dream high. drama korea lagi..


Assalamualaikum dan Salam Peluk Cium. . .


rindunya nak manja manja dengan si kekasih hatiku Pelangi Chenta.. dah banyak hari tak jenguk sini.. lama giless jugak lah Pelangi tak blogwalking.. sorry beb !!

bukan kes nak bersara dari dunia blog ni.. tapi.. masa tidak mengizinkan.. cheh !! takde lah busy mengalahkan perdana menteri.. tapi paham-paham lah.. sem ni dah makin berpadat-padat.. jadual tidur waktu petang memang dah takde.. kesian bantal kesian katil kesian kesemuanya.. mesti duk rindu rindu tuan dia yang makin belon nie haaa.. 

assignment berlambak-lambak.. tapi sifat M tetap bersemadi.. so, susah betul nak jadi budak rajin ni.. :)

dalam busy busy-an tu.. menyempat lagi kot layan drama korea... hehehe | daripada layan perasaan yang ntah pape ni.. benci kot layan perasaan.. so, ngadap drama korea lagi bagus .. korang dah tengok belum "dream high"... ??? Pelangi baru jer abis tengok kejab tadi.. OST drama tu semua best best ;)

best.. i love Song Sam Dong .. dia comel sangat okey.. cute sesangat. dah la asyik dengan airmata... 

cute kan. tapi picha ni tak berapa nak cute lagi. banyak lagi picha kat bawah tu ;)
drama ni berkisar kan budak sekolah... sekolah muzik cam gitu lah.. bukan main susah nak masuk belajar kat situ.. orang yang layak jer yang boleh masuk kat situ..

dalam drama ni.. ada 6 pelakon hebat sebagai pelajar sekolah muzik tu yang sering bergelut dengan masalah masing-masing kan :)

pelakonnya adalah Kim Soo Hyun sebagai Song Sam Dong, Taecyeon sebagai Jin Gook, Suzy sebagai Go Hye Mi, Ham Eun Jung sebagai Yoon Baek Hee, Wooyoung sebagai Jason dan IU sebagai Kim Pil Sook.. mereka sangat comel :)

mereka bersatu untuk menggapai cita-cita yang satu.. menjadi superstar :)
korang tengok lah sendiri drama ni.. baru best.. kalau Pelangi duk hurai bagai.. makin tak syok la korang duk layan nanti kan :)

semestinya bila ada review drama korea.. pasti ada gambar gambar kacak kan :)

ni laaa nama sekolah muzik tu :)
siap ada interview dan sesi kena nyanyi lagi kalau nak masuk sekolah nie.. hebat tol....

cute sangat. ni mak song sam dong ;)

comel sangat.. rambut tu yang penting... peace !


first sekali.. dak-dak nie masuk kelas yang tak special.. disebabkan masalah tertentu..
cute betul ;) love song sam dong !!
meletup gitu.. comel lahhh song sam dong ...

tak habis habis duk asyik dengan suka kat song sam dong kan ;)




gambau kat atas tu time my jantung hati..(perasan jerkk tau)... si song sam dong kena pasu bunga dari tingkat atas.. demi selamatkan go hye mi.. kan best kalau ada boy camni.. memang dah jatuh hati.. memang teristimewa di hati.. sanggup gadaikan nyawa untuk si girl .. so sweet ......


Kim Pil Sook bersama cikgu.. ni time dia masih chubby. cuteee~


comelkan song sam dong ?? yang belah kanan tu haaa kalau nak kenal.... peaceeee ! 


yang ni lagi lagi cuteee si song sam dong ..

6 pelajar yang hot gitu :)
ni time pertandingan. mereka dapat nom 3. lepas tu, dah boleh masuk kelas special :)
kesian kat my song sam dong . . .
yang pakai spek tu cikgu mereka yang paling disayangi & banyak berkorban :)

sapa dah tengok drama ni angkat kening cepat... buat macam ziana zain buat.. hikhikhik |

kat bumi ukm ni hujan laaa.. rindunya nak kacau si meow tidur kat rumah.. cam biasalah kat rumah, kalau hujan jer, meow meow sekalian suka tidur.. tu hobi tetap dia bila hujan jer... time tu jugak lah Pelangi kacau dia.. pastu tup tup tup... tertidur sekali :)

xoxo 
kiss and big hug

8 comments:

•·.·´¯`·.·eZ·.·´¯`·.·•™ said...

Dah keluar ke dream high?

Last Entry:Pernak Check Tak Dorang Copy Apa?

mira . said...

tengok da masa kat asrama .sangat sedih sam dong. kesian die .

Lyeanna Wana said...

saya tengok ikut waktu korea..
sekarang dream high dah habis belom kat KBS? kat korea dah dekat 3 minggu dah habis rasanya..btw, song samdong mmg cute sangat ! and guess what, K is Song Samdong ! He's so talented in acting and singing ! Love u Kim Soohyun !!

Shazwan said...

penah tgk movie korea "almost Love"?

solo molo said...

my sis sgt suke cerita2 k0rea nie...
sy ik0t teng0k kalo die teng0k...

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

comey lo babe!

najihah sahami said...

oo..ni la yang duk bizi sangat tu ea??eeee...ape laaa...
hak2

Wyna Nubies said...

korea? urmm~ jambu2 belaka...ha3

Related Posts with Thumbnails