Thursday, August 1, 2013

Alhamdulillah Syukur



Assalamualaikum . . .  Dah mula bercuti sakan dekat rumah, cuti yang tak tau bila penghujungnya. Zaman study sudah berakhir, zaman bekerja akan tiba. Cececeee. Rasa diri macam tak bersedia lagi nak galas tanggungjawab sebagai isteri. Ehhhhh, sebagai pekerja yang dedikasi. Waktu jadi student, boleh rilex dalam satu-satu masa, dah kerja nanti, takde masa nak enjoy sangat dah. Kena fokus! Huuuwaaaaa...



Alhamdulillah :-)



Result untuk tahun akhir semester akhir dah keluar 31hb Julai 2013--Alhamdulillah rasa gumbira gitu. Kiranya apa yang diusahakan, ada lah juga hasilnya. Dalam malas-malas nak study, dapat la naikkan pointer. Walaupun secoet je naik. Berbaloi juga lah dari usaha yang dilakukan. Thanks Allah :')

*google*


Lagi happy, final year project, fyp dapat A-, walaupun tak dapat A, kira ok ok la tu kan. Takde lah teruk sangat. Syukur sangat, segala susah payah nak siapkan THESIS dan fyp, tidur berapa jam je dalam dua tiga minggu sebelum nak submit draf THESIS. Tu semua jadi kenangan :)


*google*

Tetiba terrrrsuka dekat warna ni. Uwaaaaa meltingggggggg :')



Lagi satu, sem akhir hari tu rasa macam banyak sangat dugaan. Pasal tu, pasal ni. Semua tu kuatkan hati jugak, walaupun kadang-kadang ada la juga masa mengalirkan airmata. Bila kita fikir balik semua tu, kita dapat rasa, Allah bagi ujian tu sebab DIA tau kita boleh laluinya. Jadi, jangan merungut lagi. Layannn je mana-mana cabaran, dugaan yang menghalang hari-hari kita. Rasa bangga je diri ni dapat lalui fasa-fasa yang mencabar tu sorang-sorang, kakak sentiasa ingat pesan mama. Ingat lagi, awal-awal sem akhir aritu siap nangis-nangis, lepas tu share dekat mama. Panjang lebar mama nasihat. Dan tu semua penguat hati kakak. Family first :-)


InsyaAllah bulan Oktober nanti, dapatlah konvo. Tak sabar nak pakai jubah lagi sekali bersama topi :')



Semoga dipermudahkan segalanya. Nak dapat kerja cepat-cepat. This year, tak dapat nak bagi duit raya kat adik-adik. Sebab masih penganggur yang tak bertauliah. Sob Sob Sob . . . . Masa yang ada ni, isi dengan buat biskut raya. Lalalalalaaa~ Nanti kerja mesti beli je biskut, takde masa nak buat-buat dah.



Hai AH. Rindu. Jumpa raya nanti :')



Hai Ogos! >,<


xoxo
kiss and big hug

4 comments:

BlueiceButterfly said...

nikmati cuti puas2..hehe :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah, tahniah syg!

happy holiday to you.. jelesnyaaaa dah hbis belajar.. hurmmm

FizwaN said...

Salam...hai lama tak singgah sini. Selamat berpuasa dan selamat hari raya :-)

Chuu Muqhlis said...

chuu suka warna tu jugak. peace kot :D

Related Posts with Thumbnails