Tuesday, August 13, 2013

Selamat Hari Raya :)



Assalamualaikum  .



Kaku tak tau nak update ape kebenda lah kali ni. Eermmmmmm blank . Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang mengenali diri ini, yang mana tak kenal tu, Selamat Hari Raya juga. Semoga semuanya dalam keadaan baik selepas beberapa hari lepas kita mula menyambut bulan Syawal. Mohon ampun & maaf ,jika ada terkasar bahasa atau ada yang terasa hati dengan saya.


Raya kali ni, macam biasa lah. Bila dah meningkat umur--duit raya makin kering. Dah takde orang nak memberi duit raya, sob sob sob. Tak kerja lagi, patut dapat la duit raya lebih sikit. Untuk tampung kehidupan sebagai penanam anggur yang setia, tak gitu ?? Hahahaha  (>,<)


Anyway, raya tahun ni, 4 pasang baju kurung kauuuu. Kalah raya tahun sebelumnya, macam ter-over plak rasa. Dah rezeki dapat 4 pasang, syukur lah kan. Tahun ni pun, first time beli baju yang dah siap dekat Jakel, lagi tiga pasang, macam biasa, hantar kat tukang jahit. Tema turquoise tahun ni, ramai kot yang jadikan warna tu sebagai baju raya. Sekarang terrrrminat turquoise, sampaikan ada handbag warna tu, selipar warna tu. Habis semua nak turquoise. Musim warna pinkkk dah mula menghilang. Cheeeewah!


Tahun ni pun special, sebab beraya tanpa ada status sebagai STUDENT dah. Alhamdulillah. Semoga dimurahkan rezeki, dapat kerja cepat. Amin  :')


Tak lupa juga pada sang pelangi hati. Terima kasih sudi datang beraya kat rumah, lain kali datang lagi ye, jangan nak serik pulak. Ngewwww ngewww  :))


Asal suka sangat warna pastel coral orange sekarang ni. Nampak macam gegirl gituuuuu warna tu. Selembuttttt suteraaaaaa katakannnnn . Eheheheee   Antara 4 pasang baju raya, ni dia warna pastel coral. Nampak soft je kan, lepas tu gatal nak letak lace. Meghelipppppp kejab.


Geng bas sekolah. Mama & adik-adik. 


Jaga diri kat sana, wahai pelangi hati. I gonna miss you . . . 

Sampai sini dulu celoteh buat kali ini. Tunggu rasa rajin, nak start blogwalking semula. Ada jugak perasaan nak start semula hobi tu, tapi hati tak terrrr-start lagi. Ekekekeke~ Take care !


xoxo
kiss and big hug




1 comment:

najihah sahami said...

makan lemang ketupat banyak sangat ni, tu yang jadi malas nak BW tu. haha.

psst : pink campur turqoise lawa. :)

Related Posts with Thumbnails