Monday, May 13, 2013

Feel This Moment



Assalamualaikum.. Blog takde lagi entry untuk bulan Mei, hey hey hey. Selamat datang Mei, walau dah minggu ke tiga dalam bulan tu. Lagi dua minggu je tinggal nak habis bulan Mei. Cepatnyaaaaa awak berlalu pergi wahai masa. Kiranya lagi dua minggu lagi untuk pergi kelas, rasa sebak, sedih, hiba pun ada ni. Dah nak berakhir masa selama tiga tahun untuk sesi mendapatkan degree. 


Tinggal dua minggu lagi untuk siapkan segala jenis assignment, projek bagi setiap subjek. Lepas tu, projek tahun akhir lagi. Harap semuanya baik-baik je lah. InsyaAllah dipermudahkan olehNya.  :')



Buat masa sekarang, korbankan waktu tidur. Tidur kejab-kejab je, kerja berlambak-lambak. Nak nangis pun ada. Nakkkkkk mama. Bila dah kerja berlambak, haruslah level of stress tu ada. Think positive ! Think positive !


Nak sesuatu yang kejayaan tu, kena usaha, usaha dan usaha lagi. Bila kita dah usaha pada tahap yang termampu, tawakal adalah jalan yang terakhir. Tak sabarrrr nak habiskan sem yang mencabar ni, lepas tu dapat senyum lega seketika, sebab mampu buat yang terbaik demi abah dan mama. Dah habis belajar nanti, usaha cari kerja la pulak kan. Pasti ada rezekinya nanti kat mana-mana kan  :-)


Nanti dah habis belajar--saya kembali jejak jejak di blog rakan sekalian. Sabar sabar sabar. (-__-)

Sabar menanti dengan penuh rindu. Semoga baik-baik sayang. Much loveeeeeeee




Aja-aja fighting .


xoxo
kiss and big hug


9 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

kata2 sis ni membuatkan ena bersemangat nak berusaha.. mood ena sekarang tgh down, malas nak study, malas itu ini.. padahal minggu dpn last exam... huuuuu

InaAchik said...

selamat bertekun!
mungkin pelangi kan muncul seusai hujan berhenti. :)

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

good luck on your assignment and projects.

usaha tangga kejayaan :)

boni kacak said...

betul tu.. usaha, usaha dan usaha sehinggalah mencapai kejayaan. jangan pernah berputus asa

Rara Nasiha said...

Takpa, fokus yang mana penting dulu okay? :)

jaakechik said...

tak mengapa, dahulukan mana yg penting dulu, ada masa nanti bw laa...heheheh...


www.jaakechik.com

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

PinKy MoMMa said...

nanti awak rindu zaman bergelar student dik..percayalah..akak bila dah kerja rasa rindu nak tekan keyboard buat assignment...hukhukhuk

alor anak anjer mama ni..kalau mama dia duduk kl harus balik hari hari ni hehehehe..mama awak sporting! suka tengok anak beranak ni ;)

Related Posts with Thumbnails