Saturday, May 18, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia



Assalamualaikum . Kembali menaip, tetiba rasa takde mood nak mengadap segala jenis kerja. Okey , nak buka cerita pasal "Sebenarnya saya isteri dia". Eh ! Saya tak kahwin lagi, tu tajuk novel dan drama yang tengah HOT dekat tv3. Peminat drama ni kemain lagiiii excited nak tengok bila hari Jumaat malam. Semua mesti mengadap tv la masa tu, yang mana kena berebut remote dengan adik-adik or anak-anak tu. Pasrah je la.. Hihihihi .


Tengok dekat page penulis novel tu, boleh dikatakan macam semua peminat drama tu mesti dah baca novel dia. Setiap orang siap boleh bagitau part mana yang tak sama dengan novel, part mana yang missing, part mana yang ditambah dan dot dot dot lagiii. Semua jadi pengarah katakan. Seronok jugak bila excited camtu. Ohhhh Firash .

:)
Ni episod awal-awal lagi haaa ^^

Yang ni episod minggu minggu lepas punyaaa -_-

Ni yang episod hari ni. Kekeke~



Sebenarnya dah ada entry sebelum ni yang review novel tu kat SINI. Memang kebanyakkan keywords yang masuk sekarang ni pasal novel tu. Terima kasih sudi singgah sini. Ime acih anyak anyakkk  (^.^)


Baca novel ni pun sebelum drama tu diterbitkan lagi. Sebab tengok review orang pasal novel tu yang best, tu yanggg habiskan masa hanya 2 3 hari je baca novel tebal tu haaa. Buku belajar tak habis plak baca. Walau sekarang ni dekat kolej, sanggup kau tengok tv online semata-mata untuk drama tu. Nampak tak semangat tu. Tiz Zaqiah cantik je kan bertudung, Izzue lagi lahhh menawan kalbu. Kito anok kelate kan ! Hihi




Esok berjimba-jimba ke PD dengan budak kelas. Ok. Sambung buat assignment.


Peminat SSID, give me five sekali. Heeeeeee~


Tata titi tutu . . . . . .


xoxo
kiss and big hug

11 comments:

Kucing Hitam said...

http://long-cham.blogspot.com/

Maryam said...

akak tgk online kat tonton atau other links?

Maryam said...

akak tgk online kat tonton atau other links?

Ijah EmoTemo said...

Gegeh jugak tgk cerita ni. Itu pun sbb nk tgk Izzue Islam hahahaha.

hanizatul amira said...

hani pon suke cite ni! walaupon bband slow kt hostel, sanggup tunggu loading yg selow mcm siput ni hahaha

Wadi AR said...

akak tengok macam tak tengok je. haha

Schajar McFlurry said...

Ramai orang tengah tengok cerita ni sekarang. tapi saya still ketinggalan :'(

hana hadi said...

ni kes ambik gambar depan tv ke ape.. hehe

hana tengok ceta ni best..

siti suraya said...

Saya suka Gemersik Rindu lakonan Ayu Raudhah dengan Aqashah tu. How sweet :D

siti suraya said...

Saya suka Gemersik Rindu lakonan Ayu Raudhah dengan Aqashah tu. How sweet :D

boni kacak said...

cerita ni kelakar. banyak komedi

Related Posts with Thumbnails