Saturday, April 27, 2013

Terima Kasih Pengalaman



Assalamualaikum . Moshi moshi :')


Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rasa tak melawat blog sendiri. Apatah lagi blog kawan-kawan. Rindu sangat nak hilangkan stress dengan taip entry. Masa mencemburui diri ini. Banyak benda kena settle, yang tak boleh nak berseronok sangat dengan itu ini. Semester akhir, tak boleh nak anggap diri macam semester satu. Banyak kerja. Thesis tergendala, assignment lagi, segala jenis projek lagi, sekarang ni musim midterm exam plak. 


Lepas tu musim mengundi plak. Hihihi


Tak sabar nak mengundi, first time ni, mengundinya sehari je, cuti balik rumah dekat seminggu lebih. Syok yang amat. Dah rasa boring plak kat sini, rindu nak bergurau gurau senda dengan family kat rumah. Lagi pun kat sini, forever alone. Makan semua sorang, alahai sedih sedih. Nasib DBK sentiasa menemani. Sentiasa menemani di Dungun dulu dan sekarang ni di Bangi. Love youuuuuuu  >,<


*google .


Ni tinggal beberapa hari lagi nak masuk bulan Mei, dengan itu - lebih kurang ada dua bulan lagi belajar dan siapkan thesis. Masaaaaaa sangat cepat berlalu. Rasa nak bernafas pun tak boleh, bila fikir pasal THESIS THESIS THESIS, kan dah stress. InsyaAllah dipermudahkan segalanya. 


Lagi dua bulan jugak myrainbow nak merdeka. Tak sabar nak tengok dia berjaya. Semoga baik-baik sayang di sana. Fiuwwwwwww flying kiss. . . .


April pun nak melabuh tirai dah kan. April, saya happyyyyy sangat bulan ni. Manis masam kehidupan tu rempah ratus kepada hari-hari kita. Penambah rasa bagi kehidupan ;')




Much love.

xoxo
kiss and big hug

12 comments:

cik nana said...

sikit je lagi, sikitttt jeee lagiii tuuu. hihi gud luck !

hana hadi said...

bulan meng'hepi'kan diri ni :)

Rara Nasiha said...

sangat sekejap kan masa berlalu? :)

Cik Bluewendy Wendy said...

Chaiyok2!! do ur best~

marniey zul said...

tak sangka kan april dah nak habis. hehehe. good luck ^^.

dhiera said...

sama lah kite! first time mengundi!

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

J.Syazwana said...

benci ah kau balik seminggu. hahaha.

weh tetibe je dah nak setengah tahun. wuwuuuu cepatnyaaaa

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Namee Roslan said...

hehe. everytime namee datang sini mesti kamu homesick. hehe.alololo manja betul. :) take care ok. jangan sedih2..

Hannah Dahlia said...

hi :)sory if this comment not related to your post..ternampak u berminat dengan spa..hannah spa ade special promo for our customer.feel free to visit http://hannahspa.blogspot.com/. hope to see u soon:)

boni kacak said...

sama-sama..haahahaha :P

Related Posts with Thumbnails