Wednesday, September 21, 2011

Kerana Engkau Yang Teristimewa

Assalamualaikum ...........



Mood kecundang macam orang hilang pakwe makwe kot. Hanya doa dan airmata sentiasa bersama dengan ku. Mencuba untuk senyum semanis gula batu. Namun, ianya hanyalah angan-angan semata-mata. Untuk senyum, nampak senyum cam terpaksa saja. Buruk benor !


Pagi-pagi buta lagi hari ni, 21Sept2011 (Rabu), dapat sms dari mama tercinta. Sms mengenai meowwww kesayangan kami sekeluarga sudah hilang. Dari mood mengantuk terus celik tak berkelip-kelip. Try cubit pipi, berdoa agar tu semua MIMPI. Akhirnya, pipi sendiri rasa sakit, maknanya ... Memang REALITI. Bukan ILUSI atau pun MIMPI BURUK.


Tetiba airmata sebak dan segala jenis perasaan sedih muncul. Dah namanya meowwww kesayangan. Makan tidur semuanya depan mata. Membesar plak depan mata 4 bulan aritu. Rinduuuuuuuuu .... Sebak sekali lagi ...


 


Mata biru awak, bulu putih awak, hidung pink awak, ekor panjang awak, suara comel awak, perangai suka kacau orang tidur, perangai lari-lari awak bila nampak tali, perangai cium-cium dan jilat-jilat kaki orang, muka manje awak time mintak makanan, semua tentang awak.... Rindu rindu ....


Moga awak cepat balik rumah. Semua orang risau pasal awak sayang. I Love You So Much ! Please Come Back For Me .. I Really Miss You . Pray for you.  :(


Orang tak manje dengan meowww mungkin tak rasa kehilangan bila meoww takde. Bagi yang sentiasa manjekan si meowww , mesti rasa ter-SANGAT kehilangan ..


Kakak rindu awak Budak! Budak comel..... Awak baik kan? Balik tau. Kakak sentiasa rindu awak. Rindu sangat. Rasa nak balik rumah sekarang, lepas tu cari awak... Awak ...


Budak comel...Tak terkeluar dalam kepala ayat apa nak taip dah.. Maafkan kakak menangis lagi malam ni. Really really need you.. Awak.... Kakak tengok balik segala video yang kakak rakam before datang kolej aritu...Awak ... :(



xoxo
kiss and big hug

20 comments:

RinsyaRyc said...

aiyok! kiut arr..

nak show of kucin saya plak.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/kucingpun-nak-feymes.html

Ijah EmoTemo said...

alaaa kesian nya :(

kura said...

dah hilang? repot pulis la. heheh

shida'R said...

alar..shida pun penah hilang tucin yg paling comel tp tp..shida minat tucin la huhuhu..

Nurul Mazni said...

cedihnye.. kite bace pun cm sedih.. sabar yer.. doakan dia cepat balik.

L.e.e.z.a said...

xmo sedeh2 ye, insyAllah nnt die balik la tu :) doa byk2 ye :)
p/s: die hilang coz cari kamu kot,die rindu kamu 2.. hehe~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

uwaaaa moga neko uols ketemu jln pulang yer....kawaii je tgk

AdaApe..? said...

jgnla sdih2...nti die blik la tu...mne tau die g cri psangan die...

najihah sahami said...

alo alo..sabo eh pelangi sayam. meowww tu naik bas gi kl kot. dia nak jumpa awak. hehehe..

:)

sabar k. dia p ngorat je tu.nanti dia balik..

belog|amiyo said...

aku rindu kucing aku. :(

dylla fadzil 小草莓 said...

sabar ja laaaaa

Anak Wak Mail said...

andailah awak dapat baca apa yang kakak awak tulis ni.....

jangan sedih2 ye,,ada la tu,,dia tak kemana,,pergi cari kekasih baru..;)

H.J said...

yang pergi takkan kembali..

Namee Roslan said...

alaa sweetnya ! orang kalau sayang kucing memang dasyat! :D macam saya pun. rindu sgt kt kucing2 kt rumah. :)

M Firdaus Mohd said...

comelnya.. :(
cepat balik ya budak comel..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

alala..akak pulak rasa cam nak menagis.jgn sedih ye.doa byk2 moga dia selamat.dulu masa kecik akak ada kucing kesayangan.2 mgu dia hilang.pastu dia blk.jgn risau.klu dia selamat dia akan pulang.kucing tau jln pulang walau sejauh mana dia gi.

sifu im said...

kakak rindu kt sy ker??hehe

bkpo x mai rayo umah pah ceroh..hehe

iMBobo said...

putih betul kucing tu,pandai tuan die jaga die bersih je..

Wanie said...

jeles je tgk org suke kucing..kalau dah bela dari lahir mesti la sayang kan..semoga die cepat balik :)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

macam jantan ni...

mengembara cari pasangan kot..

sll mcm tu la..

Related Posts with Thumbnails