Friday, September 23, 2011

Awak Comel Dalam Kotak Hati Ku

Assalamualaikum ..


Mood tak berapa nak kecundang sangat. Rasa hiba dah disimpan dalam kotak hati, muda dan sangkar besi dihatiku, moga ianya mencari konklusi dan walaupun lonely soldier boy, luka mana yang obsesi serta ku mahu kau tahu, dugaannya, bila aku sudah tiada, oh benci dan aku skandal tak kala aku yang asing yang ludah amerika....


Ada yang boleh agak tak disebalik tulisan yang di-bold dan di-italic kan? Hehe .. Ce teka !


Next entry i will describe about that. Cheh ! Sepiking tuh ! #Speaking.




Awak memang sentiasa comel dalam kotak hati ku sayang. Cepat balik. Saya sentiasa doakan awak balik rumah dan teman mama abah kat rumah & sentiasa doakan kami sekeluarga. Kalau awak tak balik, siapa nak makan friskies banyak-banyak? Sebab yang lain makan, tak sama macam awak. Tu awak gebu ..


I Miss You A Lot MyDear. xoxo


Kakak rindu awak lagi. Rindu dan rindu. Kakak tengok video awak setiap malam. Before tidur kakak tengok. Sampaikan bateri phone habis. Airmata kakak pun dah banyak kali mengalir untuk awak. Jadi, semoga awak cepat balik. Kakak tak nak jumpa mama this sunday dengan keadaan mama sedih duk cerita pasal awak. Awak sayang kami kan?



I Heart You .




xoxo
kiss and big hug

18 comments:

sergeant keroro said...

comel jek, hehe XD

M Firdaus Mohd said...

alololo..sabarnya cik pelangi, insyaAllah beliau akan balik tu.. :)

LuN@_aiDi said...

Cik pelangi cayunk!! Meow lari dr umh erk?
Die p mencari rezeki kot^^ bersabar ler sayam!

iMBobo said...

kucing kekadang silap masuk rumah, hehe nnt die balik lah tu insyaAllah..

Umie Artoqiemie said...

dia jalan tak balik2 ke?..
aku pernah ade kes macam ni doh.. gila tak sedih..tau la dia balik tu nanti :) sabar ye..

Diana @ bilakukatacinta said...

lagu kan?

Wanie said...

adik pelangi hilang ke?sob3..ade letak loceng tak?kena cari cepat, dhla gebu..kang ade yg curi..huhu

YuiLight said...

Awwwww :')

Hanis MY said...

mana meow tu pergi? wuwuwu semoga cepat pulang...

Izzar said...

untung la dapat bela kucing :)

fathiahRAIHANA said...

ala comelnye :)
ala nt pandai la die blik ye
takmo sdih2 ^^

Hans said...

comel2

JIJI YU said...

ko dera kucing tu ke

Cik Azizah said...

meow tak mo majuk2..tak mo balik kat pelangi balik kat jijah pon ok gak..hehe

SoLy SoLicious said...

ololo..comeynye

Hafizan Malik said...

alololo... comeynye.. ^^

Namee Roslan said...

seronoknya dia jadi tumpuan :D

Paradise Gal said...

sgt memahami perasaan org hilang meow.sbb kerie pon penah ilang meow. huhu. nangis.. T__T

Related Posts with Thumbnails