Sunday, July 14, 2013

Unofficially Graduate


Assalamualaikum & Salam Ramadhan ;)


Selamat berpuasa untuk hari yang ke-5 pada bulan Ramadhan. Serius rindu nak menaip dekat sini. Nak share everything pasal itu ini, sebab nanti memang suka baca balik bila dah rindu ;-)




Alhamdulillah, diberi peluang dan nikmat masih dapat berpuasa di bulan Ramadhan untuk kali ini. Tahun lepas, puasa dekat kolej jugak, sebab buat shortsem. Sekarang, puasa pun still kat kolej, disebabkan program semata-mata. Orang lain dah start cuti panjang, berpuasa dekat rumah bersama family. Nak buat cam mana, ada program. Program summer school, under IBM. Program ni bakal habis nextweek, harap-harap habis 18hb Julai, nanti 19hb dah boleh balikkkkkkkkkk! Balik rumah kali ni, barang penuh dalam kereta. Segala jenis barang ada, dah tiga tahun kat UKM kan. I gonna miss you, UKM  :)



Tak lupa jugaaaaaa nak bagitau, yang saya dah unofficially graduate ! Alhamdulillah. Semua ni jasa mama abah, yang sentiasa bagi support dari A to Z. Dari dulu yang memang taknak proceed with this course, akhirnyaaaaa berjaya habiskan, walaupun selama 3 tahun. Lepas tu tanpa ada pinjaman dari mana-mana. 100% family support. Mencabar kot kehidupan kat UKM tanpa ada pinjaman, dalam usia camni , serius rasa segan , malu nak mintak duit setiap masa kan. Dengan bawak kereta kat kolej plak, makin duit mengalir bagai air yanggggggg laju.




Thesis pun dah siap jilid. Alhamdulillah ;')


Raya tahun ni, dah tak sebagai student dah. Sebagai penganggur terhormat. Heeeee^^ Nak kena siapkan laporan teknikal ni, esok nak kena submit thesis & laporan teknikal. Nanti update untuk next entry pasal kerja keras dalam siapkan thesis ni haaa  -__-


Take care :)


xoxo
kiss and big hug

7 comments:

Innanie Ariffin said...

tahniah wani... teruskan usaha untuk berjaya dalam platform kerjaya pulak. Insya Allah berjaya!

najihah sahami said...

yeayy..tahun ni kena bagi duit raya laaa. haha.

tahniahhhhh! lepas ni masuk alam kerja pulak. ready blom? hee

J.Syazwana said...

dah boleh kawen yeay!akakakaka!

boni kacak said...

tahniah tahniah dan tahniah.. hehehe :)

FnF Simple Life said...

Tahniah miss pelangi ;)

E'in said...

salam ramadhan... :)

Faiz Zakaria said...

tahniah.. selamat bergraduasi..

Related Posts with Thumbnails