Friday, July 16, 2010

new day has come

Assalamualaikumm semuaaa!!

dah lamakan aku tak menconteng kt sini. harap2 korang2 sehat sejahtera. ok. amin. aku skunk ngah mem-BZkan diri. hakhakhak. takdew lagi bosan seperti dulu. tiada lagi airmata di pipi. rasa cam menyesal jerk menghabiskan airmata pada sesuatu yg tidak betul pada tempatnya. harap aku lebih tabah sampai bila bila. insyaAllah. Allah sentiasa akan bersama kita apabila kita sentiasa bersamaNya. amin.

fulamak! punyew windu tahap gaban cipan. semua ahhh kat my muka buka dan blog sorang ni. kamu ni cam my chenta hatiey lahhh! tempat ku curahkan apa yg terbuku di lubuk durian. eh eh! bukan ! lubuk hatiey ku lah. semalam tak bukak pun fb. sebab tak blh connect internet. sangat membosankan. right ?? sebab terputus dgn my chenta hatiey. hehehe =D

anywy. aku skunk. ada aktiviti baru. tiada untuk tidur yg lama. hahaha.. bermula melatih diri bangun awal semula. sungguh sadis dngn ini pnye cabaran time cuti cutian begini. tp apa kan daya. itu sudah tersurat utkku. Tuhan nak suh aku tak mahu kasi aku sadis kot?? sebab di sebalik apa yang terjadi. ada hikmahnya kann. hope smuanya dlm keadaan baik. insyaAllah

salam sayang ;)

4 comments:

kyo_9 said...

best nyer durian.. dah setahun lebih x makan.. ;)

cont3ng said...
This comment has been removed by the author.
411GoMo said...

wah..lama gak xbaca blog2 si dak DBKL yg comey momey ni..da macam2 dia karang ek..skang akan jadi student Universiti lak..wah...hebat..kita sama taraf da kan..tp wani lg hebat kan...dak yg cool mesti le wani DBKL kan..xkan xkenal kan.. tahniah la ye ucapan dari abe nik encem seberapa ni..ohoi...teruskan perjuangan mu yg ingin berjuang k. keep move ur DBKL...hahahaha

laskar rainbow said...

hehehe...;)) ngadew la tue..syukur lah.;) wanie biasa2 jerk la...smua tu rzeki

Related Posts with Thumbnails