Wednesday, July 28, 2010

merindui saat ku kesepian

Assalamualaikum

first entry yg aku post sejak aku bergelar mahasiswi di ukm nieyh. syukur alhamdulillah pada semua nikmat yg tlh aku kecapi. masuk hari nieyh. dah 3 hari aku menginap di KBH - 419. kalau lah aras 1 kn best. nieyh dia kasi aku aras 4. huk3 punyelah semput penat2 balek. pastu kne panjat tangga plak. hahaha xpe3. sem 1 kan. maseh mentah. ahahaha.

memang cam bosan jerk jalani hidop sebagai sem 1. cam kt poly dlu. budak2 semua skema. ahahaha. tp aku tak la. bt biasa sudah. duk sini oke lah.tp xde geng kacik. huk3 lau aina masuk sini. pasti aku kecoh jerk kan. rilex dlu lah. biar masa menentukan. adoiyaaa. dah la kolej aku nie xde sapa amek TR bg second intake la. first intake xtaw lg. tgk dlm kls nnty lah. esok dh mula kls. tak sabar nak rasa cm mne lah bljr kt U nieyh kan. selama nie kt p0ly jerk kan

rindunya kt mama. rindu sangat2........... tak tau nak cakap pew daa.. fikiran blankk! fullstop. dah la xdew geng. pastu xde yg satu k0s duk k0lej nieyh. k0lej laen adewlah.. huk3 sabar jewla. hrp2 leh tukar fakulti. really2 miss my mama.....emuaaaahhh

salam syg
xoxo
kiss and big hug

2 comments:

ciptanirmala said...

wah rame ni blog....follow nd komen ke blogku yax! sankyuu..

Anonymous said...

[url=http://alternatefuel.ru/#mywyi]click[/url] - here , http://alternatefuel.ru/#tsxsb site

Related Posts with Thumbnails