Sunday, October 13, 2013

Sebuah Pengorbanan


Assalamualaikum   :')


Yeayyyyyy blog dah cukup 4 tahun 1 hari. Bermula dari dengan sediakan blog sebagai assignment, lepas tu dah terlekat sampai ke sekarang. Ramai kenal kawan-kawan jugak dari blog. Rinduuuu sangat nak blogwalking. Macam cuti sem dulu-dulu, bila dah melepak dekat rumah. Mesti nak blogwalking jer. Sekarang ni, dah masuk alam pekerjaan, rehat itu lebih penting  -___-



Happy birthday bloggggg! Happy birthday Pelangi Chenta  :')



Sedihhhhhhh. Tak dapat balik beraya, tak apply cuti pun untuk raya. Sebab dah apply cuti untuk konvo. Awal-awal kerja tak boleh nak tunjuk asyik cuti kan, ekekeke~ Tak sabar nak konvo. Nak jumpaaaa family. Nanti nak sembang lama-lama. Rinduuuuu. Banyak topik nak bergosip dengan mama ni.

Indah ke KL ? Hurmmm...


Alhamdulillah, dah masuk rumah sewa baru. Selesa & cukup lengkap segalanya. Semoga semuanya baik-baik jer. Nak cari bilik untuk sewa pun, susah kemain. Macam-macam ragam housemate yang ada. Nak jumpa yang betul-betul boleh buat geng tu, bukan senang. Kalau boleh nak stay dengan orang-orang yang boleh buat geng. Kalau duk sorang-sorang, bosan jugak kan.


Ni sewa bilik area pantai dalam, nak pergi kerja pun dalam 15minit je, macam okey okey je kan. Aritu stay rumah makcik kat Puchong, pukul 6.30 pagi dah bertolak dari rumah. Sampai office pun, dekat pukul 8.00 pagi jugak. Penat jugak nak ulang alik hari-hari, campur segan nak menumpang rumah orang ni. Ngeeee..


Sedihnyaaaa, bila tengok tv. Semuanya pasal hari raya. Duduk sini, tak rasa macam raya jer. Macam hari biasa. Uhuhuhu  Pilunya!



xoxo
kiss and big hug

4 comments:

najihah sahami said...

ahaha. sabar ye pelangi sayam...nnti suh mama pos bau masakan di pagi raya okey.

J.Syazwana said...

tak payah nak pilu sangat la. hahaha. lempang kang.

aku dah fobia dengan rumah sewa ni. sebab aku pernah hilang henpon dalam rumah sewa. sampai sekang aku tak tau macam mana boleh hilang.

so now aku lagi suke menyendiri. every wiken balik rumah pakcik n deting. kakakaka.

okbai

Syira H said...

Blogwalking sini. Happy birthday Pelangi Chenta :D

Syira H said...

Blogwalking sini. Happy birthday Pelangi Chenta :D

Related Posts with Thumbnails