Wednesday, October 14, 2009

bufday GIRL ( ucuk yaya )



12 oktober 09~ aha..tarikh yg bgitu mengujakan diriku ini.Petang tu,mmg kite org dah plan juz nak ber-picnic di pntai.Sudah byk planning kite owg terpkse cancel bcoz of ujan.Aiyoo..tp ptg tu. Planning kami menjadi.Lpas jerk klas cik Azlan. Balik jerk umah,dak2 nie siap grg bihun sedap woo.. (yummy) grg k0pok la, fries la..heee.. tetibe lak si norly ckp la, nak buat surprise kt dak ucuk yaya. sempena bufday dia 16 oktober nnty. Disebbkan kite owg smua balek an, jd kite owg nak clbrate awl2 r. Aha..xterduga tol rancangan tu. Tapi ia akan mengamit memori bersama=) Kami ber-tujuh ( one-ni, norly, yaya, aina, tqah, mira & echah). Location kite owg punye bergumbira time ni kt Pantai Tanjung Bidara, tmpt dia p0wn chantek jerk...snap dlu sbelom bert0lak~yuhu !! enjoy~
sedapnye kek aiskrim nie..yummy

jum bersuka ria =)i l0ve photo *~*




3 comments:

cont3ng said...

fuyooo..kek sweden.beli kat sweden kew?haha..kgirangan nyer org 2 bgambar..hepi~ je ek..hehe..yup!pelangi luv photo n mam!:D

laskar rainbow said...

ehee..
xah!
beli kt japan!
bwekk:D
biar r kegirangan pown brgmbr.heee..
hehee...
miss u conteng!

cont3ng said...

ohoo...
beli kat japan ek..
nak2!!hehe..
bwekk~
betul 2..xkan ksedihan plak nk bgambar..
hehe..
tem2!!conteng windu tem gak tau!!

Related Posts with Thumbnails