Wednesday, October 12, 2011

Happy Birthday Sayang. 2 Years Already.

Assalamualaikum ...



Alhamdulillah. Pelangi Chenta genap 2 tahun. Sorry Pelangi pun tak ingat sebenarnya. Nasib ticket kat bawah sana duk tayang happy birthday. Terkejut already. =)



Pada yang sudi jenguk-jenguk Pelangi Chenta,  mekasih banyak-banyak. Di mana dulunya Pelangi Chenta adalah sebahagian daripada assignment. Akhirnya Pelangi terjerumus dalam lembah blog.Hik Hik Hik :)



Dalam 2 tahun ni, banyak sangat benda Pelangi belajar melalui blog. Dah 2 tahun kamu ye. ILY :)


Ada meeting pasal kokurikulum plak malam ni. Online quiz pun malam ni jugak. Grrrr.. Malasnya :]


xoxo
kiss and big hug


18 comments:

Sheila Adziz said...

rajinkan diri... hehehe.... akak pun mls kalo bab study... hahaha

Namee Roslan said...

wah udah 2 tahun. selamat hari jadi ya :D semoga sukses terus!

IMANSHAH said...

tahniah..keep it out

Syazwan Che Deraman said...

wow!
dah dua tahun!

INNANIE ARIFFIN said...

bukan main lagi dia. ILY too Pelangi~

nick dot anis said...

keep blogging dear:-)

Shida Radzuan said...

happy befday blog pelangi chenta ;)

Dorky Guy said...

wah otaiiii

ct N honey said...

teruskan jadi blogger yg berjaya

Hanis MY said...

selamat ulang tahun.. keep on blogging ya!

terpatrisinarabadi said...

Selamat hari ulang thn yg ke 2...
Moga terus aktif berblog.:)

*singgah sini, salam kenal :)

PinKy MoMMa said...

eppy 2nd year blogging adik pelangi..teruskan ;)

Unknown said...

wohoho aku setahun pon tak sampai lagi

budak penjara said...

tapi dia x sayang pn kt kamu..sbb dia x penah de deria kasih dan sayang

SoLy SoLicious said...

dah cukup retis la ni...teheeee

Unknown said...

Happy birthday teletubies blog WARNE WARNI yang suke hujan dan cintakan korea selatan XD . ahaks

Anonymous said...

masih belum terlambat nak ucap selamat hari jadi :)

afzalsukasuki said...

wah dah 2tahun pelangi?superbb!!!hehe

Related Posts with Thumbnails