Thursday, July 21, 2011

Spontaneous Thursday # 2 - DUNIA

Assalamualaikum ...


" Hari ini kau rampas hak orang, esok lusa tidak mustahil hak kau pun dirampas. Hari ini dia sanggup meninggalkan pasangannya untuk kamu, esok tidak mustahil dia akan meninggalkan kamu untuk pasangan baru. "




p/s : Cekau dari status kawan. Suka ayat tu. Adat dunia kan?

xoxo
kiss and big hug


36 comments:

Iefa Ujang said...

btol3!!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

dunia oh dunia .

betol lah ape yang di kata .

adat adat .

:)

najihah sahami said...

yeahh..likee gilersssssss this ayat woo..hidup ni karma kan. tak yah lari kemana la..

^^nu[dd]yra^^ said...

btol...what u give u get back !!!!!!!!!!!

Yana Yassin said...

fuhhh ayat, tapi ada kebenaran nyer

afzalsukasuki said...

takde pengalaman (cheewaahh) :P

ieda =.= said...

kata-kata yang btol2..

jd ksimpulannya terimalah seadanya ^_^

faa.rosli said...

totally rite!

Anak Wak Mail said...

itulah namanya hukum karma!hihi..=)

adrinaqamarina said...

ni nak cakap what goes around comes around la kan?


:)

Farhana Jafri said...

AGREEEEEEEE!!! so, jgn la gedik santai sngat nk merampas hak org lain.. relax suda..

jemput singgah ANASAURUS :)

Semut Senyum said...

wat u give u get back.. =)

Prettyvrach said...

cam kes kekasih di rampas jek nih..huhu..tapi jangan ske amek hak orang kan..tak bek...

syiela said...

betul2... selalunya macam tu la..

radsmil said...

agree with u...^^

nooghulegha said...

yup sgt setuju. hidup nie karma. perbuatan baik akn dibalas baik. perbuatan jahat akn dibalas jahat :)

meh singgah tgk #ST saya

http://lurvezzera.blogspot.com/2011/07/6-spontaneous-thursday_1189.html

Isteri Encek Bard said...

mintak dijauhkan dari kita semua yer...

Hizami Li said...

hehe.
ni mesti ada pengalaman ni.
:B

Hafizin Jamil said...

saya selalu je rampas hak orang lain..eehhe

LuN@_aiDi said...

duniakan bolat, ada masa diatas ada masa dibawah!(:

- said...

setujuuuu dear :)
karma ..hehe

Anonymous said...

wani sokong!!!!
ayat cm tgh frust..xpe2..
Allah akn bg hikmah disebalik ini..:)

Hati Batu said...

mendalam maksudnya tu..hehe :)
setiapa yg kita buat akan di balas...buat baik di balas baik, buat jahat? :)

Shida Radzuan said...

betul sgt2 pelangi skong 110% hehe^^

cha zainol said...

hidup kita macam roda c:

Unknown said...

nak curi ayat nih bole?? :D

bicara mak dara said...

yup mak sukaaaaaaaa jugak dgn ayat di atas tu... kira macam pepatah omputih.. what goes around comes around kan =)

amier azrul alias said...

like!
heheh
biasa lah karma hidup

Wanie said...

selalunye macam tu la..
buat jahat kat org nanti akan dapat balasan yg same..

AshaNazal said...

inilah dunia. =)

Anonymous said...

dunia itu bulat..hehe ;D

entry spontan??

Mohd Hazwan said...

dunia ibarat roda...

dak eina said...

suka gileww ngan ayat nie..huhu

Anonymous said...

yup..setuju..mmg btol2 terjadi...

Anonymous said...

yup..setuju..mmg btol2 terjadi...

alexayussida said...

setuju sgt2..:)

Related Posts with Thumbnails