Sunday, January 31, 2010

mengidam KEK COKLAT


halo there !
moshi - moshi
ngee. title of this post pown dah tau kan mesti nak cerita sal
story of " kek coklat "
my peveret cake la
yummy ermmmm wallahhh
anyway, thanks for my mum
sanggup tu order untuk ku dari kota bharu
semata-mata sebab abah nak datang dungun aritu
disebabkan road tax dbk
dbk ku sudah berusia setahun
hepi bufday dbk
27 januari 2010
dah setahun rupanya si dbk bersamaku
mengharungi detik getir dan susah payah kan
ada time happy
ada time sedih
ada time cuak
semua adalah
semua dalam kenangan ku bersama si dbk ku yg tersayang
thanks abah kasi kakak guna myvi tu
ops !
dah lari topic lak nie..
nak criter sal kek coklat, dah criter sal dbk lak... haish!
sedap kek tu mama ! nnty nak ag. oke mama =)
rindunya kat katil kt umah
biar r baru 3 minggu kt dungun nie
dungun nie cam membosankan ku
btw, disebabkan adanya kawan-kawan seperjuangan
aku tabahkan hati ini
rindu mama !


xoxo
kiss and big hugg ;)


Friday, January 22, 2010

wacha !



wah!
tetibe cm nak update blog apesal rajen nie?
pelik pelik pelik ??
hahahahaa..
dah kebusanan xtau nak bt pew

jd ape ag aku coret2 la skit2 kt blog aku nie
fuh! perasan rajen ! haha
dah b0san dk ngadap si fb 'mukabuku'
seminggu da lpas untuk semester 6
mmg boleh tahan gak la sem last nie

kena score 'lebih sikit'

insyaAllah
kan3
usaha itu penting !
semua boleh berjaya, aku pown sama mesti boleh!
malaysia boleh ! haha

sem last nie ade gak sbjek yg mncabarku
kne tekan habis nie nak naekkan pointer aku !
kena rajen lar harap maklum SYAZWANI !!
ahaaa
tak de sape yg boleh mngubah diri kita
kecuali diri kita sendiri jd pandai2 lah kita fikirkan lah
no love no cry



xoxo

kiss and big hug ;)

Monday, January 18, 2010

money oh money $$$$


MONEY ????
arghhh!!
bila JPA nak masuk biasiswa ku ini
p0ket suda kering nie
manyak benda kene beli kt sini
dengan modul kne fotostat la

umah sewa tak terbayar ag
bil-bil smua belom dibereskan lagi

jpa oh jpa
bila nie udah tidak sabar nak sakan sikit
sakan sikit jerk
bole kan.kan3 hehehee..
btw aku tension sal upu alamak!
xtau nak isi ape
cm malas jerk nak sambung degree
tapi
nak jugak!

aish!
mane satu nie
sape leh help aku nie
adoi
dalam dilema
sebuah
fikiran!

xoxo
kiss and big hug =)


new sem , new stress


Aisih !
Da the second day of new semester..
aku jd stress
apekan daya nasebku ini
huwaaaa....
dengan subjek yg susah jerk untuk sem nie
sabar jewla
dah namanye last sem kn
smga this sem akan brakhir dengan gumbiranya
wlpon penuh dengan debaran dan dugaan
hidup ini aku akan tentukan sendiri
go go girl !



xoxo
kiss and big huh =)

Monday, January 11, 2010

goodbye holiday

moshi-moshi

firstly, im back with new me
no LOVE
no CRY

2010 akan membuatkan diriku lebih matang daripada sebelumnya. semoga this year, tahun yang bertuah untukku. semoga Tuhan redhai apa yang ku ingini. amin

Say goodbye to holiday
Say welcome to study

Im hope this semester, as last semester for my diploma and make me so happy without problem
InsyaAllah, Thank For God
Hope you make still smile when got the problem

14JAN2010- the date to register for last semester

good luck girl

enjoy 2010

xoxo
kiss and big hug;)



Monday, January 4, 2010

happy new year 2010

HAPPY NEW YEAR
2010


countdown :
5
4
3
2
1
0

Epy
new year semua !!
Wah ! da masuk taun 2010 da pown. cepat betul masa berlalu kn. .Anyway, aku bersyukur pd Tuhan disbbkan panjangkan lg usiaku dan kasi aku brnafas lg d bumi ini. alhamdulilla. syukur ke hadratNya.

Taun 2010 akan menghitung hariku ke usia ku yg 21. rase cm dah tua plak bila dah 20-an. thanks for my mama and abah because of u im here =) luv u..

Taun 2010 plak the year that im finish my diploma. insyaAllah. taun nie last aku stdy kt poly brsama rakan seperjuanganku. im will miss u all. emmmmmuaaaahh!! semoga aku dapat menamatkan diploma dengan baek dan cemerlangnya. amin
xoxo
kiss and big hug





memory of 2009

GOODBYE 2009
*
*
*
Hah, nie lah di antara memori 2009 bersama teman-temanku =)






*
*
*
*
*
*
*
Hepy together :)




xoxo
kiss and big hug :)


Friday, January 1, 2010

hang out - PAKATAN KOREA ♥

PAKATAN KOREA

SS | WANI | AMNI | AIMI

EX SMK PUTERI 2006

Dapat gak hang out ngan dak2 nie.Windu bangat sama dak2 pakatan korea. Bila dah semua masuk belajar mmg ssh nak hang out an. Semua stdy tmpt laen2.Kecuali dak kembar tue.hak3 xleh brpisah jerk dari kembar dia. Hahahaa..

*

*

Kite org rancang pown malam tue, aku on jerk lao org ajak kuar. Lau xdew kjew la kn. Ag pown lama dah xjmpe dak2 nie. Byk cite nak kongsi bersama.Fuh.Ilang windu sat.Nge.. Kite owg kuar 24 DISEMBER 2009. Hurm.Aku cm biase jewla.Jdi driver untuk budak2 manje cm dia owg nieh.haha. First skali, kite owg jelajah di KBMALL. Tu mmg port kite owg jalan2.Hahaha.. Kite owg cm pakat lak ..2 org pakai bju kaler purple.2 org plak kaler hitam. Hik3... 4 Hati Sejiwa.Kan3 Kite owg jejalan satu kbmall. Lpas da bosan jalan2.Apa ag. JOM !! MAKAN... hahaa.. ape lg~ MCD la... jom ! jom !!

*

*

Sampai jer mcd. Uipppp!! cm pernah nampak muka mamat sowang tue. Huish! tapi di mana yew.. menjadi tanda tanyew nie...aiyoooo~~ last2 baru aku tau.Tu IRFAN. Dak klas aku masa sem 1. hahaa.. ngan awek tue. Aku pown terserempak ngan Cik Adnan. Hurmm sedap nmpak dk ngap bgr..hahahaa..Time kite owg baru jerk start nak makan. Haishhhhhh!!! apesal gelap nie weiii..ingtkan men2.black out sudah!!!! si Aimi dk reka cite mcm2.Hahahahaa..ckp kbmall nak runtuh ag.macam2 citer dia reka.hahahaa.. Semua cuak da..ape ag amek plastik.bungkus kami pnye makanan.dan blah jerk dari sane.....................


Dah namanyew blackout.Aku xtao nak makan kt ner..hahahaa..smua bg idea mkn kt mcd kt kb. Aku pe ag. Pegi jerk la..hahaha.. Pic kt bawah tu diantara pic yg sempat aku snap =)

: WINDU KOWANG :












Related Posts with Thumbnails